En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri kadar önemli olan vesair bir yapı ise yangın merdiveni kapısı kısaca (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi alan verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sayesinde elan risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda az çok santimantal davranışları sergilemektedir.

Yangından korunmayla alakalı allıkınacak önlemler beyninde yaşamsal önem nâkil tedbirlerden biri de yangın merdivenidir.

Yangın baplarının üretim amacı beşer esenlığını yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Başkaca, astım ve bronşit kadar solunum yolu hastalıklarıyla temaslı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil manzara anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya dosdoğru kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin esenlıklı çalışması ve bapyı anlayışsız kapatması gerekir.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Açılıp - kapanma işlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu konum kontrol edilmelidir. 

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının Yangın kapısı istanbul fi yatı özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat başka kapı imalatları gibi değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

 örgünın müşterek merdivenlerinin yangın ve sair ivedi hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

Hızlı Erişim: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda tahliye konulemleri dizi bir halde dokumalabilir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta edinmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları elverişli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşıklı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanoğluın amelî tahliye olmalarını esenlar.

ürkü bar sebebiyle kucakerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sağlıklı iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış gestaltlabilir.

Yapı kucaki yangın merdivenleri, insanların hızlı ve güvenli bir şekilde tahliye edilmelerini esenlar ve ivedili durumlarda yangın eminğini artırır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele allıkınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de olağandan önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Report this wiki page